U našem proizvodnom programu nudimo Vam više različitih modela tendi: ravne tende, kupolaste tende, baštenske i fiksne tende. Naše dugogodišnje iskustvo omogućilo nam je da svojim klijentima ponudimo najbolje i najkvalitetnije proizvode,kao i višegodišnju garanciju i servisiranje istih u našoj fabrici u Beogradu. Sve komponetne tendi uvozimo od italijanskih proizvođača sa dugogodišnjom tradicijom sertifikovanog kvaliteta. 

RAVNE TENDE

mehanizam tende moguće je pokrenuti ručno ili automatski. motori koji se ugrađuju u mehanizam ravne tende su italijanski proiZvod sa senzorima za vetar i kišu.

Details

KUPOLASTE TENDE

Kupolaste tende-kupolaste i polukružne tende unose eleganciju u koncept funkcionalnosti korišćenja materijala kao što je aluminijum.

Details

BAŠTENSKE TENDE

konstrukcija tende izrađuje se od čeličnih profila i zahteva učvršćenja u tvrdu podlogu. Noseću konstrukciju tende moguće je ofarbati u boju po izboru klijenta

Details

FIKSNE TENDE

fiksne tende-pogodne su za terase,balkone,prozore bašte,ugostiteljske objekte(restorani,kafići…) i uopšteno za spoljnju zaštitu od sunca.

Details

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.