Od svojih prvih modela suncobrana koje smo proizveli pre više od 30 godina do danas, fokusirani smo da kvalitet izrade suncobrana koje nudimo našim klijentima zadovolji sve potrebe i zahteve tržišta.
Beosan d.o.o. suncobrani se izdvajaju po kvalitetu izrade,servisnoj službi,višegodišnjoj garanciji i po prepoznatljivom i modernom dizajnu. Preko 30 godina rada i iskustva u proizvodnji suncobrana omogućilo nam je da izgradimo veliko poverenje kod klijenata. Suncobrani koje proizvodimo izrađeni su od najkvalitetnijih materijala koje uvozimo od vodećih sertifikovanih proizvođača na tlu Italije i Nemačke.

STANDARDNI SUNCOBRAN 3,5m x 3,5m

suncobran je dimenzije 3,5m x 3,5m ,krović suncobrana je dimenyije 0,7m x 0,7m. konstrukcija je u potpunosti aluminijumska,izuzev noseće cevi(50 mm)

EASY SUN SUNCOBRAN 3,2m x 3,2m

Easy sun suncobran je dimenzije 3,2 m x 3,2m,sa ventilacionim otvorom, konstrukcija je u potpunosti aluminijumska,izuzev noseće cevi koja se izrađuje od čelika.

LAHOR SUNCOBRAN φ3m

konstrukcija Lahor suncobrana suncobrana je u potpunosti aluminijumska,izuzev noseće cevi koja se izrađuje od čelika.

MALI SUNCOBRAN φ180cm

reklamni suncobrani-pogodni su za terase, balkone, ugostiteljske objekte (restorani,kafići,plaže…) i uopšteno za spoljnju zaštitu od sunca.