ROLO VRATA

Rolo vrata – čelična

Rolo vrata – čelična

Sigunrnosna čelična rolo vrata izradjujemo u željenim dimenzijama od profilisanog pocinkovanog lima 0,8 mm debljine, koji po potrebi, jednostrano ili obostrano možemo plastificirati u boji po izboru. Najčešću primenu imaju kao garažna rolo vrata ili kao zaštitna rolo vrata na lokalima. Takođe su pogodna za montažu na objektima industijskih hala budući da je maksimalna širina ovih vrata do 6 000 mm.

Rolo vrata – aluminijumska

Rolo vrata – aluminijumska

Aluminijumska termo izolovana rolo vrata izrađujemo od aluminijumskih profila sa duplim zidom. Profil je fabrički obostrano plastificiran, šupljina između dva zida profila ispunjena je poliuretanom, vodilice rolo vrata snabdevane zaptivnim ”četkicama”, a završni profil zaptivnom gumom, tako da su ova vrata idealna za garaže koje se greju. Ugradnja alum. rolo vrata podrazumeva kompletnu automatizaciju sa daljinskom kontrolom.

Rolo rešetka – čelična

Rolo rešetka – čelična

Spoljašnju sigurnosnu rešetku dekorativnog izgleda, proizvodimo od hladno vučene čelične žice prečnika 8 mm, koja se uvek plastificira u boji po izboru. Najčešću primenu nalazi kao zaštitna mreža na objektima, uglavnom lokalima i prodavnicama, kod kojih je osim bezbednosti značajno da se kroz mrežu i izlog vidi unutrašnjost lokala. Kao i kod čeličnih rolo vrata osim ručnog podizanja moguća je i automatizacija rolo mreže, tj. ugradnja elektromotora sa daljinskom kontrolom.

Rolo vrata – Tubular

Rolo vrata – Tubular

Sigurna zaštita, pogodan za tržne centre ,estetski lepo oblikovan, izradjen je od čelika.